Les gens heureux

(Online) marketing advies en ondersteuning

 Wij helpen (beginnende) ondernemers online én offline zichtbaar te worden.

 • Ben jij een (beginnende) ondernemer dan heb je je handen vol aan het opzetten en goed laten lopen van je bedrijf. Jij weet waar je goed in bent en wat je je klanten te bieden hebt. Nu moeten de klanten dit nog weten en bij jou terecht komen
 • Je weet dat je hiervoor moet gaan communiceren op je website en de op social media. Is dit niet jouw ding? Weet je niet waar te beginnen? Kost het je gewoon te veel tijd? 
 • Dat snappen wij heel goed, want wij hebben dit zelf ook allemaal meegemaakt. En we hebben hiervan juist onze kracht gemaakt.
 • Wij helpen je zichtbaar te worden. Je ideale doelgroep te bereiken en content creëren die meer mensen naar jouw website brengt én jouw klanten worden.
 • Laat je niet gek maken door termen als SEO proof, Conversie optimalisatie en Meta titels, wij leggen het je uit én/of nemen dit voor je uit handen.  

Wij bieden opmaat advies en begeleiding bij jouw (online) marketing, zonder ingewikkeld gedoe.  

Onze aanpak stemmen we helemaal af op jouw budget, wensen en behoeftes. We kunnen je coachen en leren het zelf te doen, we kunnen het gedeeltelijk uit handen nemen of het zelfs helemaal voor jou doen. 

Wat kunnen we voor je doen:

Online Marketing, Advies, Uitleg en Coaching

Heb je een sparringpartner nodig? Iemand die met je mee kijkt en denkt? Inventariseren wat je al wel en nog niet hebt gedaan. Wat gaat er goed en wat kan beter. Waar sta je met jouw (online) communicatie en waar ga je naartoe. Concreet advies, waar je mee verder kunt.

 

 • Een QuickScan maken: Waar sta je? Heb je al een website, wat is het bereik, wat gaat goed of kan beter. Ben je al bezig met social media, wat werkt en wat werkt nog niet. We geven je advies zodat jezelf verder kan.
 • Waar loop je tegenaan? Heb je behoefte aan uitleg, hoe werkt Facebook, hoe kan je LinkedIn effectief inzetten om je verkopen te vergroten, Wel of geen Tik Tok inzetten. Al jouw praktische vragen worden beantwoord.
 • Heb je (nog) niet het budget om iemand in te schakelen om jouw website en socials bij te houden? Wij coachen je zodat je daarna zelf verder kunt.
Les Gens Heureux, Guide Digital - Natasja Wehman - Communication Dieppe

Jouw online zichtbaarheid vergroten, Community management

Heb jij je handen al vol aan je eigen bedrijf? Of is het niet zo jouw ding, de socials bijhouden, blogs en nieuwsitems voor op je website schrijven? Geen nood, wij kunnen dat voor jou doen.

 • Community management. Wij houden 1 of meerdere van je social-media kanalen bij.
 • Wij schrijven content voor jouw website, nieuwsbrief en socials. Blogs zorgen ervoor dat je gevonden wordt door Google, wij zorgen dat Google jouw blogs vindt!
 • Staat jouw bedrijf al op Google? Heb je nog geen zakelijk Faceboek en instagram account? Is jouw LinkedIn helemaal ingericht op het aantrekken van nieuwe klanten? Wij helpen je graag of maken de verschillende accounts voor je aan.

 

Les Gens Heureux, Guide Digital - Natasja Wehman - Communication Dieppe

Grafisch-ontwerp en Websites bouwen

Wij helpen je goed voor de dag te komen. Zowel online als offline. Grafisch ontwerp en websites bouwen die aansluiten bij jouw ideale klant gevoel, daar gaan wij voor.

 

 • Heb jij al een mooi ontworpen visitekaartje, met je eigen logo? En die brochure met jouw aanbod, of dat affiche met jouw evenement. Wij zorgen voor het ontwerp (en drukken) van jouw marketing ptroducten.
 • Een eigen website of je oude website een nieuw jasje geven. Wij bouwen graag je WordPress website en zorgen ervoor dat deze goed gevonden wordt (SEO optimalisatie).

Wie zijn wij, behalve uiteraard, Des Gens Heureux? 

Natasja: Mijn avontuur in Frankrijk begon in 2010, een verlaten Auberge aan de Normandische kust toverde ik om in een sfeervol en goedlopend hotel/restaurant: Auberge du Vieux Puits. Een hele ervaring!

Ook al had ik een achtergrond in marketing en communicatie, onze klanten bevonden zich voornamelijk in Nederland en ik moest ze online zien te bereiken. Met facebook en Instagram in volle opkomst, lukte het mij onze Auberge op de kaart te zetten. Ik verdiepte mij steeds meer in de werking en kracht van online marketing en hoe je dit effectief kan inzetten, zonder te veel reclame te hoeven maken.

Na 9 jaar een hotel/restaurant was ik eind 2019 toe aan een nieuwe uitdaging en rondde ik mijn opleiding grafische vormgeving af. Toen sloeg de covid toe, net toen ik Les Gens Heureux begon. Ondanks de moeilijke periode, zag ik ook dat ondernemers, nu meer dan ooit hun klanten vooral online moesten gaan vinden. En daar kon ik nou juist goed bij helpen. Om een nog beter en completer aanbod te kunnen bieden sloot ook Ellen zich aan, zij ontwerpt en bouwt de websites voor onze klanten. Et voilà het huidige Les Gens Heureux was geboren.

Natasja Wehman
Ellen

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wat onze klanten over ons zeggen :

Opdracht: Optimalisatie van de website en webshop, met als doel meer omzet halen uit online verkopen. 

“Een jaar lang heb ik met veel plezier samen met Natasja onze webshop helemaal geoptimaliseerd om hoger in de ranking van de zoekmachines en de online verkoop te vergroten. Na uitvoerig zoekwoorden onderzoek zijn alle teksten SEO proof gemaakt. Met een serie van Blogs is het aantal unieke bezoekers van 105 naar 1500 per maand gegaan.  Samen met de aangepaste navigatie en nieuwe indeling van de webshop is in een jaar tijd onze omzet op de webshop met 60% gestegen. Het komende jaar blijven we de samenwerking voortzetten en streven we naar een coversiepercentage van 2%.  

Niels Bouwman

Mede eigenaar thee winkel, Het kleinste Huis Amsterdam

Opdracht: Social media coaching en workshops

“Om onze digitale zichtbaarheid te optimaliseren, hebben we het genoegen gehad om met Natasja samen te werken. Ze heeft 5 workshops gegeven om ons te laten zien hoe sociale media werken. Dit was voor ons echt onbekend terrein, maar met haar hulp en coaching hebben we het ons toch eigen weten te maken en hebben wij zelf, maar ook onze social media een echte boost gekregen. Natasja weet mensen te motiveren en kan goed op alle niveaus schakelen. Wij gaan zeker door met werken aan onze online zichtbaarheid.”

Denis Vandelanoot

Voorzitter, Dieppe Doyen Lions Club

Opdracht: Ondersteuning via sociale media

“Natasja luistert echt naar haar klanten. Als community manager creëert ze niet alleen content, maar leert ze mij ook hoe ik online media beter kan inzetten voor mijn bedrijf.
Ze leert ons “hoe wij social media voor ons kunnen alten werken ipv andersom.”
Meer dan alleen coaching, een echte ontmoeting…
Klein extraatje: Natasja is perfect tweetalig (vrij zeldzaam in Dieppe) wat soms heel praktisch is als je met de digitale wereld te maken hebt!

Marion Wallet

Directeur, Agence ETC (aannemersbedrijf)

Opdrachten: Website creatie – ondersteuning sociale media – creatie van visuele identiteit (posters, logo, ansichtkaarten, catalogus)

“Wat begon als een opdracht om mijn website te ontwerpen is uitgegroeid tot een uitgebreidere samenwerking. Dit komt doordat Natasja iemand is die luistert en zich aanpast aan jouw wensen. Ze weet je altijd te motiveren en ervoor te zorgen dat je verder wilt gaan! Ze weet zaken die in mijn ogen technisch en ingewikkeld zijn, goed en helder uit te leggen. De ontwerpen die Natasja voor mij maakt ref;ecteren heel goed de kwaliteit die ik met mijn galerie wil uitstralen. Dat geldt ook voor de vormgeving van de website die Ellen voor mij ontworpen heeft.

Sylvie Henrot

Eigenaar, Galerie d'art Résonances

Opdracht: Ondersteuning via sociale media

“Een geweldige ontmoeting met een professional die zich aanpast aan jouw behoeften, een geweldige coach, die je pusht en je het vertrouwen geeft om rustig de digitale wereld te benaderen. Bedankt Natasja!”

Agnès Lecoq

Mede eigenaar, Poulet Lecoq (Kippenboerderij)